POGLEDAJTE: Severina objavila dva spota, riječ je o pjesmama s novog albuma

Foto: Matea Smolčić Senčar

Nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma “Sorry”, naslovnu pjesmu “Sorry” te “Metak” feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je danas u podne objavila još dvije nove pjesme: “Pravda za ljubav” te “Nebo” feat. Sandi i KIMMV.

I dok je “Pravda za ljubav” prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija “Neba”, pjesme koja je obilježila devedesete:

“Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. ‘Nebo’ je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu – poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ‘razvalio’, kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte – nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome…”, izjavio je Sandi.

“Let”s make Sandi great again!”, dodala je Severina.

Osim “Neba”, autor glazbe, teksta i aranžmana i za “Pravdu za ljubav” je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i “Sto stepeni” feat. L”Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

SEVERINA – ‘PRAVDA ZA LJUBAV’, OFFICIAL VIDEO

SEVERINA X SANDI X KIMMV – ‘NEBO’