NJIHOVE MALE TAJNE: 11 razloga zbog kojih su jakim i nezavisnim ženama potrebni muškarci

NJIHOVE MALE TAJNE: 11 razloga zbog kojih su jakim i nezavisnim ženama potrebni muškarci

Poput Amazonki, moderna alfa žena je dovoljno svjesna da joj u životu treba muškarac. Poput alfa muškaraca, treba imati na umu da postoje i alfa žene. Kao i kod svake druge vrste, njih odlikuje neke specifične karakteristike.

Ako muškarac želi da ima dugu i ozbiljnu vezu sa ovakvom ženom on mora da zna neke stvari u vezi nje. Na kraju, imamo jednu malu tajnu vezanu za ovaj tip žena.

1. Aktivan stil života
Alfa žena uvijek napreduje u životu. Ona neće sjediti mirno i čekati da je njen partner sustigne i uklopi se u njen ritam. Ona ima svoj plan, zna šta želi i šta mora da uradi, a ona se uopće ne boji teškog rada. Samo pratite njen tempo i bit će sve ok.

2. Nezavisnost
Ona traži muškarca koji je apsolutno nezavistan, finansijski i emotivno. On mora da ima zdrav ego i svoje mišljenje, hobi i prijatelje. One traže nekog sebi ravnog, nekoga za šetnju pored nje, a ne ispred ili iza.

3. Pozitivnost
Uspjeh je njen imperativ i zna da je pravi stav već pola uspjehaOna pokušava da oraspoloži sve oko sebe i želi isto od drugih. Zato ostavite vašu kuknjavu ispred vrata, navijajte za nju dok ide ka ciljevima i slavite sa njom kada ih ostvari.

4. Sloboda
Jake žene veoma cijene svoju slobodu i cijene muškarce koji to poštuju. One ne mogu da podnesu da budu ograničene ni u čemu i nikome neće dozvoliti da tako nešto uradi.

5. Konstruktivne kritike
Ako jaka žena srlja ka nečemu lošem, njen partner treba da joj kaže da se loše ponaša. Jer njoj to treba. Alfa ženi treba da preispita svoj ego s vremena na vreme, ali to treba uraditi taktično i ne na kretenski način.

6. Izazov
One vole izazove. Žele da se takmiče sa partnerom na intelektualnom nivou, fizički i emotivno. Svakog dana. U suprotnom, brzo će im sve dosaditi i bit će ravnodušne. Njen partner treba da bude neko ko je dovoljno siguran u svoje sposobnosti, veličanstven u pobjedi i dostojanstven kada gubi.

7. Smisao za humor
Biti stalno na vrhu je teško i stresno i tada je njen partner najvažniji jer on mora da zna kako da izammi njen osmijeh. On treba da je na inteligentan način zadirkuje. Jaka žena voli sarkazam, ali zna da je njen muškarac siguran u sebe i ne boji se da će tako da povredi njegova osjećanja.

8. Pažnja
Alfa žene su ipak ljudska bića. I što je najvažnije, ipak su žene. Nezavisne i ambiciozne, ali žene. One i dalje žele da budu voljene i sretne. One vole da se maze i cijene kada njihov partner pokazuje naklonost.

9. Povjerenje
Kao i svaka druga žena i ona ima svoje strahove, nade i snove i želi da bude sa muškarcem kome može da kaže sve i pokaže koliko je ranjiva. Ona više voli da vjeruje svom partneru nego da ga kontrolira jer ne želi dramu u vezi gdje ne može da vjeruje muškarcu.

10. Partner u zločinu
Najbolja podrška jakoj ženi u teškim trenucima je da radite nešto sa njom. Nebitno da li je riječ o plivanju ili skok padobranom. Muškarac koji ne samo da poštuje ženine ciljeve već pomaže u njihovom ostvarenju je savršen muškarac za nju.

11. Novi horizonti
Jaka žena zna da ne može sve da zna, ali se trudi da nauči. Njoj treba partner koji će je nježno i sa strpljenjem učiti nečim novim svaki dan, bez da joj drži lekcije. Zato, njen partner treba da uči i sam ponešto novo i bude informiran i o atomskoj energiji i o modi.

Bonus koji smo obećali je mali detalj koji može mnogo da vam pomogne ukoliko ste bacili oko na ovakvu ženu. Ovakva žena je ipak žena. Ona može ludo da se zaljubi na prvi pogled iako je muškarac daleko od onoga što ona očekuje. Ali, to što je alfa žena podrazumijeva da će ona biti ta koja donosi odluke i postavlja pravila u vezi na njen nezavisan i ženski način.

Izvor: Telegraf.rs/brightside.me