“NE ZNAM GDJE ĆU!” Poznata pjevačica zbog ljubavi postala beskućnica, rodbina je se odrekla

Foto: Screenshot Youtube

Pjevačica Tanja Jovićević, koja je svima poznata kao članica kultnog benda beogradskog Oktobar 1864, šokirala je javnost svojom životnom pričom.

Naime, ona je jednom prilikom ispričala kako je ostala bez igdje ikoga, a nakon sudjelovanja u realityju ‘Zadruga’ postala je i beskućnica. Ona je tada bila smještena u jednom pansionu na Ibarskoj magistrali, koji joj je plaćala produkcija ‘Zadruge’, odnosno njen prijatelj Željko Mitrović.

“Tu sam jer nemam gdje ići. Zvao me je i Bane Dokić i ponudio mi smještaj, ali meni ne treba smještaj na noć ili dvije, meni treba trajno stambeno rešenje. I sama ne znam ni gdje ću ni što ću, shvatite me, nije mi lako”, kazala je pjevačica za Blic.rs

Tanja je u profilu za ‘Zadrugu’ svojevremeno ispričala kako nije imala odnose 10 godina pa istaknula kako čeka onog pravog.

“Doživjela sam izdaju, doživjela sam odbačenost, poniženje, uvrede potpuno nezasluženo, kad je zasluženo prihvaćam. 10 godina ništa, apstinencija totalna. Tako je kako je, nije se pojavio onaj pravi. Ne znam hoće li, ali ja strpljivo čekam”, ispričala je pa nastavila:

“Moja golgota kako je počela… Ja sam jedinica, a ta rodbina… Uvijek sam bila crna ovca, bez dokaza sam osuđivana i bila sam na kotačima dok je život išao pored mene. Moj otac je poklonio stan mojoj rođakinji, ali sam tada ostala bez doma, ne beskućnik, nego bez doma. Nisam imala ni putovnicu, da bih putovala negdje. On je bio jako bolestan, a razveli su se kad sam ja imala 13 godina, a sve su to skrivali od mene. Da sam mogla uzeti neki dio toga, ne bih mogla. Nastavlja se život na kotačima, a ja sam više bila muško nego žensko, jer sam stalno radila. Stalno me je osuđivao što nije kod mene u bendu, ali mi smo kolege i nema šanse, izbjegavala sam to”, rekla je ona za medije u svojoj potresnoj ispovijesti.

Još dodatnih problema nastalo nakon što joj je dugove napravila prijateljica kojoj je željela pomoći. Zbog cijele situacije ostala je i bez stana.

“Kad je mama umrla, jedne zime, bila sam očajna i ostala sam sama. Rodbina se razbježala, kao da sam neki čudak. Dogodila se neka misterija u njihovim glavama, oni kažu, se*s, droga i rock and roll, a ja od toga ništa nisam konzumirala. Srećem jednu svoju poznanicu, oskudno odjevenu s troje djece, izašla je iz sigurne kuće. Kliknulo mi je, rekla sam joj da dođe živjeti kod mene, djeca su bila mala. Kad je došla u moj stan bila je totalno istraumirana. Preživjela je pakao, a tada kreće moj privatni pakao. Stižu računi, ja u bendu, šaljem novac, ali se ništa ne događa. Na kraju svega se ispostavilo da je dug ogroman. Na kraju ne znam gdje je novac završio, nije bilo ni novca ni jednog računa. Ona je sve vrijeme imala roditelje koji su je zvali da dođe, a ona je meni rekla da ih nema. Odvjetnica me savjetuje da prodam stan ispod cijene na aukciji. Zahvalna sam joj, jer mi je pomogla kad su mi izvršitelji kucali na vrata. Smognem snage nastaviti dalje”, rekla je Tanja.

Zbog dečka koji je upao u kriminalne poslove, Tanja je upala još veće probleme.

“Ja sam imala još jednu polovicu stana koji nije bio proknjižen pa pošto je on upao u neke dugove, odnosno zajedno smo, ja stvarno nisam znala što se događa. On je završio u zatvoru, ali ja, naravno, nikada nikog ne bih ostavila na cjedilu. Ja nisam vidjela eura od te neke njegove aktivnosti, ali okej, i to sam ispoštovala, išla sam u posjete. Najgore je kada vam se rade stvari iza leđa, a vi nemate pojma. Vidjela sam i tu zatvorsku priču, ali mi je žao što sam to doživjela”, zaključila je Tanja Jovićević.