Tonči Huljić i Doris Dragović snimili novu verziju pjesme “Marija Magdalena” [VIDEO]

Foto: Screenshot Youtube

Uoči prve polufinalne večeri Eurosonga koja će se večeras održati u Liverpoolu, naš veliki skladatelj Tonči Huljić objavio je instrumentalnu verziju pjesme “Marija Magdalena” s Doris Dragović kao gošćom.

Time je podsjetio na jednu od naših najuspješnijih pjesama kad je u pitanju Eurosong. Pjesmu Tončija Huljića, Doris Dragović izvela je 1999. godine u Izraelu.

Svojom upečatljivom pojavom, Doris Dragović izazvala je veliki interes stranih medija, a odlična pjesma i njen dominantan nastup osigurali su joj visoko četvrto mjesto.

Danas ovu pjesmu Doris izvodi na svakom svom koncertu, a već su stigle i prve pohvale na njenu instrumentalnu verziju. Tonči Huljić je sa svojim orkestrom donio novo ruho velikom hitu i po tko zna koji put to maestralno napravio.

U spotu se uz Tončija Huljića i Doris Dragović pojavljuje i ženski vokalni sastav u kojem pjeva i Hana Huljić. Spot je režirao Vojan Koceić.

Nakon instrumentalnih verzija pjesama “Dva put san umra” koju je Tonči napisao za Olivera Dragojevića i “Suze biserne” za Magazin ovo je treći singl Tončija Huljića kojim najavljuje svoj novi instrumentalni album.