5 STVARI KOJE UZBUĐUJU MUŠKARCE: Provjereni trikovi kojima ćete privući muškarca vaših snova

5 STVARI KOJE UZBUĐUJU MUŠKARCE: Provjereni trikovi kojima ćete privući muškarca vaših snova

Drage dame, vjerovatno ovo sve već znate, ali se ekipa portala Eros.ba potrudila da vam ovih pet jednostavnih, ali efikasnih trikova da privučete muškarca vaših snova, prezentira na jednom mjestu.

1. Crvena boja
Mnogo je studija napravljeno na ovu temu i pored različitih obrazloženja, sve se slažu u zaključku – muškarce pali crvena boja.Da li je to zbog tzv. ulica „crvenih fenjera“ ili zato što se ženke primata generalno, kada su uzbuđene zacrvene u licu, još uvijek se ne zna, ali se zna da muškarci iznimno pozitivno reaguju kada se pojavite u crvenom. Još ako je u pitanju intimno rublje …

2. Kompletan intimni veš
… još ako je crvene boje. Ipak naučnici su došli do zaključka kako muškarce više privlači činjenica da ste u stanju „srediti se i potrošiti“ zbog njih, nego kako vam zapravo stoji to rublje. Ono što ih totalno odbija je različito intimno rublje, npr. grudnjak iz jednog, a gaćice iz drugog kompleta, zato pazite na to prilikom zavođenja.

3. Puni kukovi i butine
Jedno vrijeme su u modi bile „mršavice“, ali samo jedno vrijeme i u modi, dok je u stvarnosti ipak nešto drugačija situacija. Muškarce privlače žene punijih kukova i butina jer je to od davnina, nešto kao simbol plodnosti, a to im je već zapisano u genetskom kodu.

4. Budite mu uvijek blizu
Dokazano je i provjereno, da se muškarci više zaljubljuju u žene koje su u njihovom okruženju. Znači potrudite se da uvijek budete „tu negdje“.

5. Osmijeh
Iako je zadnji na listi, osmijeh bi možda trebao biti prvi, jer jednostavno muškarci ne mogu da odole ženskom osmijehu. Zašto je to tako, još uvijek se raspravlja, a dok naučnici ne dođu do zvaničnog zaključka, vi nabacite osmijeh na lice i u grad …