Zdravko Čolić konačno progovorio o ženi sa kojom je 17 godina u braku!

Zdravko Čolić konačno progovorio o ženi sa kojom je 17 godina u braku!
Foto: Screenshot Youtube / Zdravko Colic

Koliko god da je otvoren za javnost kada je u pitanju njegov poslovni život – muzika i koncerti, Zdravko Čolić brižljivo čuva privatni život.

Popularni pjevač se svojoj ženi obećao na vječnu ljubav, sada već davne 2001. godine. U skladnom braku uživaju 17 godina, a sa Čolom Aleksandra ima dvije kćeri – Unu i Laru.

Tu je da ga prati u svakom koraku iako se rijetko kada pojavljuje u javnosti, piše portal Cafe.ba.

“Od samog početka sam znao da ću sa Aleksandrom da provedem ostatak života. Toliko dugo smo zajedno, a nijednom nisam posumnjao u to, što je zaista predivno. Vjerujem da nije ni ona u mene. Aleksandra je brzo shvatila šta sve nosi brak sa mnom i nijednom se nije požalila. Naprotiv, konstantno mi pruža podršku i na tome sam joj zahvalan”, kaže Čola za Stori.

O tome da li je prema ćerkama popustljiv jer je često odsustvovao od kuće, kaže: “Vjerovatno ima nečega i u tome, ali ja sam od njihovog rođenja bio popustljiviji roditelj. Možda zato što su djevojčice, a kažu da je veza između oca i ćerki uvijek posebna. Mojoj ženi Aleksandri nije bilo teško da preuzme ulogu strožeg roditelja, iako ih ona voli najviše na svijetu.”