TAJNA ČUVANA 38 GODINA: 80-ih se šuškalo o vezi Zdravka Čolića i Doris Dragović, evo što je prava istina

Foto: Screenshot Youtube

Iako se posljednjih godina o privatnom životu pjevačice Doris Dragović previše i ne piše, nije oduvijek bilo tako.

Kada se vratimo u osamdesete godine prošlog stoljeća, jedna vatrena crnka bila je glavna tema, a razne su ljubavne priče bile vezane uz njezino ime. Duduše, nikada ih nije ni demantirala.

Ipak, sve se to stišalo kada se 1990. godine udala za vaterpolista Marija Budimira s kojim je i danas u sretnom braku i s kojim je dobila sina Bornu, piše Story.

Jedna od zanimljivih pričica koja je nekada kružila gradskim kuloarima bila je i ona o njezinom odnosu s pjevačem Zdravkom Ćolićem.

Nakon što se pojavila u njegovom spotu za pjesmu “Ti možeš sve”, mnogima je to bilo dovoljno da zaključe kako se među njima javila kemija, samim time što je Čola oduvijek glasio za savršenog zavodnika. Ali, to nije bila jedina pjesma u kojoj se Doris pojavila. Glumila je u spotu za Rušku.

Čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedan pored drugoga

“To je bio show ‘Ti si mi u krvi’ koji smo snimali u Deliblatskoj pješčari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: ‘Ja sam Ruška, sjećaš se?’ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi ‘More’. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena”, rekao je legendarni pjevač svojevremeno za Večernje novosti.

Pogledajte Zdravka Čolića i Doris Dragović u spotu “Ti možeš sve”: