NE KUPUJTE OVAJ AUTO: Proglašen je najgorim na svijetu, može eksplodirati iz čista mira kao ovom čovjeku!


Neimenovani djedica imao je nevjerojatnu sreću u nesreći. Nakon što se prije nekoliko dana njegov automobil sam od sebe zapalio nasred ulice u engleskom gradu Birminghamu, u blizini se našao bolničar koji mu je u zadnji čas spasio život.
Djedica, za kojeg se pretpostavlja da ima preko 80 godina, normalno je vozio svoju Ford Fiestu kada je počela proizvoditi neobične zvukove. Odjednom je planula i zamalo progutala vozača, koji se našao u stanju šoka. “Nikad nisam vidio nešto slično”, kazao je očevidac David O’Hogan za portal BirminghamLive, čije pisanje prenosi Net.hr.
“Hodao sam ulicom kad je auto doslovno eksplodirao ispred mene”, izjavio je. “Ford uopće nije bio star, ali počeo je proizvoditi čudne zvukove i odjednom je planuo”.
Djedica u prvi mah nije primijetio što se događa, odnosno, pretpostavljao se da je od šoka ostao paraliziran u gorućem automobilu. Srećom, u blizini se našao bolničar koji je inače član hitne pomoći i odmah je potrčao djedici u pomoć. “Uspio ga je izvući, a nakon što su se udaljili nekoliko metara auto je sasvim nestao u plamenu”, izjavio je O’Hogan.
Ford Fiesta nedavno se našao na popisu najmanje pouzdanih automobila na svijetu, u odabiru najuglednijeg potrošačkog časopisa Consumer Reports. Osim nepouzdanosti, zamjerili su mu zgnječenost putnika na stražnjim sjedalima, kao i veliku neudobnost u zavojima.
Fiesta u Birminghamu izgorila je u potpunosti, priopćila je lokalna policija, a osim automobila stradalo je obližnje drveće i raslinje. “Bilo je jezivo, strašno, odurno u isto vrijeme,” kazao je očevidac O’Hogan, piše Net.hr.