MLADENKA OTKAZALA VJENČANJE: Na dan svadbe budućeg supruga zatekla u bizarnoj situaciji

Različite su situacije koje se događaju na vjenčanjima, od onih kad mladoženja zatekne svoju mladenku s drugim i obrnuto, do verbalnih i fizičkih sukoba pa do otkazivanja vjenčanja u zadnji trenutak iz različitih razloga, piše Fenix Magazin.

No, ono što je otkrila britanska organizatorica vjenčanja Georgie Mitchell teško je zamisliti da je moguće, ali čini se kako ipak jest.

Naime, Georgie Mitchell je gostujući u epizodi britanskog podcasta ‘The unfiltered Bride’ ispričala nevjerojatnu priču o vjenčanju kojeg je organizirala i sve proživjela s mladenkom.

‘Ono što je mladenka vidjela je trauma od koje se nikad neće oporaviti. Šminkerica ju je našminkala, podigla joj kosu, uredila frizuru, a onda je mladenka morala na toalet. Bilo je to neposredno prije obreda vjenčanja, sve je bilo pripremljeno za veliki trenutak. Ali, onda je mladenka vidjela nešto na toaletu zbog čega je otkazala vjenčanje’, rekla je Georgie Mitchell.

Nije se mladoženja ljubio s drugom ženom, nije varao mladenku, nije se drogirao.

‘Mladenka je vidjela svoju svekrvu kako doji svog sina, a njezinog zaručnika. Ostala je u šoku i bez riječi, a i ja kad mi je to ispričala. Mlada je bila potpuno uzrujana i otkazala je vjenčanje. Majka ga je zasigurno morala dugo dojiti kako bi još proizvodila mlijeko. To jednostavno nije normalno’, rekla je organizatorica vjenčanja.

Fanovi podcasta su u komentarima ostavljali svoja mišljenja, a jedna gledateljica je zaključila kako bi joj bilo draže da je svog zaručnika uhvatila u preljubu nego u takvom čudnoj situaciji.

Mediji koji su pisali o ovom slučaju ne navode koliko imaju godina mladenci niti gdje se točno slučaj dogodio.