LOŠE VIJESTI: Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

LOŠE VIJESTI: Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

Prema pisanju portala stylecaster.com, tri će horoskopska znaka ove godine manje uživati, ali to ne znači da morate paničariti – najgora godina ne mora značiti da će vas pratiti samo loša sreća cijelo vrijeme, prenosi Ordinacija.hr.

Vaga, lav i vodenjak bi trebali zapamtiti da će i ova loša prognoza dugoročno donijeti nešto dobro! Evo što vas očekuje.

1. VAGA
Godina koja je pred nama za vage označava vrijeme istine. Često svoje osjećaje krijete iza maske opuštenosti i intelekta, ali retrogradna Venera u Jarcu utječe na vaš znak od kraja ove godine do kraja prvog mjeseca 2022. godine. Ne možete puno učiniti osim suočavati se s ljudima i starim navikama radikalnom istinom od samog početka godine. Više vam neće pomoći vaše stalno pretvaranje da ste dobro.

Retrogradni Merkur znači kaos za vaš znak, lošu komunikaciju koja će se često javljati tijekom godine. Donesite čvrstu odluku da govorite istinu jer će se vaše riječi vrlo lako pogrešno interpretirati. Na žalost tu je i retrogradni Pluton koji će unijeti nemir i turbulencije u život sve od kraja travnja pa do listopada.

Dok retrogradni Merkur uzrokuje problem u materijalnom svijetu, Pluton je malo suptilniji ali djeluje na dubljoj razini. Možete se osjećati kao da ste stalno na krivom mjestu i preispitivati odluke. Važno je izdržati taj period. Sve ove promjene će vas dovesti do nevjerojatno dobre 2023. godine.

2. LAV
Pripremite se na godinu “neugodnosti”. Godina pred nama će vam okrenuti život naopačke, i naučiti vas da ne možete podnijeti više nelagode nego ste to do danas činili. 2022. godina će biti teška za ovaj znak, ali ne bez razloga. Vaš je posao da naučite od neugodnosti koje će vas izbaciti s utabanih staza.

Sve 4 pomrčine koje će se dogoditi iduće godine utječu na vaš znak. Kada su planeti u svom normalnom položaju kose s kvadratom vašeg znaka, to znači period stagnacije i nelagode. Iskoristite ove promjene kao katalizator koji će donijeti promjene i preokret.
Nakon prve pomrčine u novoj godine, na vas će utjecati retrogradni Merkur, sve od kraja svibnja pa do početka srpnja. Upravo su to trenutci kada morate vježbati miran govor. Vrijeme je da zavirite u sebe.

Niste osoba koju se može zaustaviti na putu, ali ove ćete se godine i na to morati priviknuti. Iskoristite to vrijeme da naučite kako uživati u sebi, govoriti o sebi, živjeti bez luksuza na kojeg ste navikli…

3. VODENJAK
Ovo je za vas godina razumijevanja. Na žalost, morat ćete se nositi s puno problema, baš kao i lav. Kako su vaši znaci suprotni, a oni često dijele isti kvadrat, potražite hrabrog lava s kojim ćete lakše pobijediti ovu godinu. Sreća je što ćete iskusiti malo mira radi utjecaja Saturna na vaš znak, a on će vam poslužiti kao sidro kad plovidba postane preteška. Koristite svoje iskustvo ove godine kako biste bolje razumjeli sve bitke u koje ćete biti ukljućeni, a svoje osjećaje pretvorite u stvarnost, jednom zauvijek.