“KUMOVI” SE VRAĆAJU MALE EKRANE: Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka

Foto: Nova TV

Najiščekivanija serija uskoro se vraća na male ekrane – ‘Kumovi’ koji su osvojili publiku diljem regije te čvrsto drže mjesto najgledanije dramske serije u Hrvatskoj i u 2022. i u 2023. godini, s novom, trećom sezonom startaju uskoro na Novoj TV.

Nova sezona donosi brojna uzbuđenja i preokrete u životima glavnih junaka. U prošloj sezoni glava obitelji Stipan Macan (Milan Štrljić) saznao je da ima kćer Šimu (Marina Redžepović) iz jedne veze iz mladosti, a pokušavajući izgraditi odnos s njom, nerijetko se našao u konfliktima sa sinovima Vinkom (Vedran Mlikota) i Aljošom (Vladimir Tintor).

”Kvaliteta ove serije je što je dinamična, stalne su promjene i zanimljiva lica. Stalno mi se obitelj širi, to je dobro, mada me strah, onaj jedan period dok je Stipan bio u Njemačkoj, da se ne pojavi neki mali Nijemac”, našalio se Milan Štrljić u razgovoru za IN magazin te otkrio kako u novim nastavcima gledatelje očekuju brojni uzbudljivi zapleti. Saga oko zemljišta koje na jednoj strani želi Stipan, a na drugoj braća i njihove supruge poprimit će nove razmjere, a tko će u svemu tome odigrati ključnu ulogu, i kome će zemljište na kraju pripasti – ostaje nam za vidjeti.

”Uloga koju glumac napravi sa srcem, a ja ovu zaista radim sa srcem, je uloga koja prođe kroz tebe kao glumca, kao čovjeka i ti njoj daješ jedan dio sebe, a ona od tebe uzima isto jedan dio i tog osobnog i tog glumačkog, tako da je to sve skupa jedna velika igra”, izjavio je glumac Vedran Mlikota, kojeg gledatelji u ulozi Vinka, a dao je i naslutiti što će se događati u novim nastavcima: ”Dižemo se iz pepela!”

Uzbudljive epizode nove sezone serije ‘Kumovi’ ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV!