HOROSKOP: Ova četiri znaka jednostavno ne znaju kako sačuvati novac

HOROSKOP: Ova četiri znaka jednostavno ne znaju kako sačuvati novac

Neki ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se krpaju do iduće uplate na račun.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utječe i horoskop, a ovi znakovi su najrasipniji s novcem, piše Blic žena.

Vaga

Vage uživaju u shoppingu i često troše novac na stvari koje im uopće nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više nego što bi trebalo, a zbog te navike jgotovo svakog mjeseca dovode se do ivice bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će častiti. Iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez razmišljanja o budžetu, zbog čega često ostanu bez novca prije plaće.

Lav

Za razliku od Strijelca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se častiti i stvarima koje si ne mogu realno priuštiti. Spa tretmani, dizajnerska odjeća, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku ne brinu za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu, sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem, da su u stanju potrošiti cijelu plaću za samo jedan dan i češće su u novčanim problemima u odnosu na druge horoskopske znake.