Dvije osobe istog znaka u ljubavnoj vezi: Ovo su kombinacije s najviše šanse za sreću

Je li veza s nekim tko dijeli puno vaših osobina ključ za pronalaženje sreće ili će to dovesti do katastrofe i slomljenog srca? Astrologinja Susan Taylor objasnila je kako u vezama funkcioniraju isti horoskopski znakovi, piše 24sata.hr.

Ovan
Dva Ovna će početi snažno, ali uskoro će veza propasti. Ako bi se dva Ovna vjenčala, bez sumnje bi završili u plamenu strasti tijekom medenog mjeseca, a potom bi stvari krenule nizbrdo. Oni imaju toliko jake i vatrene karaktere da je za njih dugoročan uspjeh nemoguć.

Bik
Brak dvoje Bikova bit će pun uspona i padova. Dok sve funkcionira dobro, oni će poticati jedno drugo da se bore, ali kad vremena postanu teška, oboje će biti previše tvrdoglavi za međusobnu komunikaciju.

Blizanci
Dva Blizanca su previše nezrela. Ovaj spoj definitivno nije dosadan, ali nije samo smijeh ono što drži brak. Kad god se suoče s bilo kakvim problemom ili neugodnošću, teško će donijeti zrelu odluku i učiniti pravu stvar.

Rak
Dva Raka su savršen spoj. Od svih horoskopskih znakova, uparivanje Rakova ima najbolju šansu da preživi bračno iskustvo. Rak je brižan i pun razumijevanja, što znači da ni najveća prepreka ne može izbaciti ovaj dvojac s puta!

Lav
Oni se nikada ne bi smjeli vjenčati. Dva Lava samo će jedan drugog frustrirati kada krenu u borbu za pažnju. Njihove eksplozivne osobnosti stalno će izazivati velike rasprave. Lavovima je najbolje da se izbjegavaju.

Djevica
Dvije Djevice čine solidan spoj. Djevice su prirodno natjecateljski nastrojene i mogu izvući ono najbolje u partneru, ali njihova pretjerana međusobna kompetitivnost može postati nepodnošljiva.

Vaga
Dvije Vage imaju velike šanse za uspjeh. Ako se Vaga oženi za drugu Vagu, možete računati na to da će biti emocionalno povezani i usklađeni. Odlično se slažu u seksu, ali zbog nedostatka odlučnosti upadat će u zamku stalnih svađa i drame.

Škorpion
Dva Škorpiona su nepredvidljiva. Da bi ovaj dvojac funkcionirao kao bračni par, njihova komunikacija mora biti besprijekorna. Nema sumnje da ovdje frcaju iskre, no samo strast nije čvrst temelj za vezu. Vjerojatno će ih sputavati i njihova ljubomora.

Strijelac
Brak dva Strijelca ima izvrstan potencijal. Ovaj par će se zabavljati zajedno i znat će utješiti jedno drugo u teškim trenucima. Jedini problem će biti komunikacija, koju moraju srediti ako žele vidjeti prvu godišnjicu braka.

Jarac
Dva Jarca bi se trebala izbjegavati. Ovom bračnom paru nedostaje strasti, zbog čega je veza monotona i beživotna. Oni će motivirati i izazivati ​​jedni druge da budu bolji. Imaju više šanse da zadrže čvrsto prijateljstvo nego brak.

Vodenjak
Dva Vodenjaka su beznadna zajedno. Njih dvoje više djeluju kao prijatelji nego ljubavnici. Ovaj odnos je definitivno više platonski od bilo čega drugog.

Riba
Dvije Ribe su pun pogodak. Intenzivna strast definitivno je na snazi ​​kada se dvije Ribe vjenčaju. Ovo je solidan spoj koji će se unatoč svemu potpuno razumjeti.