SEVERINA NEIZMJERNO RADOSNA: Naša najproduktivnija glazbenica objavljuje novi album!

Foto: Jelena Balić

Naša najproduktivnija glazbenica, Severina, objavljuje svoj novi album ‘Sorry’, koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama.

Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ‘Virujen u te’, ‘Tridesete uživo’ te ‘Dobrodošao u klub’, bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Foto: Jelena Balić

Prve dvije pjesme, naziva ‘Sorry’ i ‘Metak’, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama ‘Nebo’ feat. Sandi i KIMMV te ‘Pravda za ljubav’, a potom i ‘Sto stepeni’ feat. KIMMV i Filip Miletić.

Posljednju pjesmu i spot ‘Woodoo riba’, Severina će objaviti u rujnu, a paralelno s njom će izaći i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja prvi dio albuma, koji se na nalazi na ‘A strani’, a na njemu će se nalaziti još dva singla, koja su već objavljena – ‘Vjerujem u Boga’ i ‘Fališ mi’ koja se već približava brojci od 70 milijuna YouTube pregleda.

Drugi dio albuma, odnosno ‘B strana’ bit će objavljen na jesen / zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje ‘The Magic Tour’.

Severina se neizmjerno raduje objavljivanju novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji po Arenama, ukupno petoj regionalnoj turneji u karijeri, što ju čini jednim od rijetkih izvođača s ovih prostora.

Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić
Foto: Jelena Balić