OVO SU TRI NAJAGRESIVNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ako s njima ulazite u neku vezu…

Svaki horoskopski znak ima i dobre i loše osobine, prednosti i mane. Neki imaju slabe živce, ne znaju najprije izbrojiti do 10. Koji se znaci ne znakontrolirati, koji su najagresivniji od svih?

OVAN
Ovan je definitivno najagresivniji od svih horoskopskih znakova, jer je njegov vladar Mars ili bog rata. On ne odustaje u dokazivanju. Često se ne umije kontrolirati, ima slabe živce, ne zna brojiti do 10, a da bi bio smiren potrebno mu je nešto više…
Ovan će prvo sebi bradu stvoriti i uvijek će razmišljati u tom smjeru da prvo njemu bude dobro. Teško pristaje na dogovore i neće lako priznati svoju grešku.

LAV
Ne diraj Lava dok spava. Dok promatrate ovu životinju, zaključujete da ona nije toliko agresivna kada je nitko ne dira. Znači neće se svađati bez razloga.
Lava je u najvećem broju slučajeva nije briga za sve što se događa u okolini, sve dokle god je on na tronu, dok je kralj džungle. Međutim, ako netko pokuša da ga uznemiri ili skine sa trona, naći će se u kandžama iz kojih se neće izvući.
Lavovi se ne miješaju u svađe i generalno ih ne vole, ali su veoma osvetoljubivi i nezgodni kada ih neko proziva ili provocira. Ne biste mogli ni zamislite što bi vam mogli uraditi, ako im se nađete na putu.

STRIJELAC
Strijelac gađa metu i ne voli promašiti svoj cilj. Ako ga netko pokuša spriječi u tome, postat će veoma agresivan. I Strijelac ima visoko mišljenje o sebi i često ne pristaje na kompromise, a ne zna ni brojiti do 10 kada ga netko iznervira.
Strijelac je vatreni znak što znači da ima jak temperament, strast i ne umije taktizirati. Ako ga izbacite iz ritma usmjerit će svoju negativnu energiju prema vama.

Izvor: AstroZabava