ULJEPŠAJTE SVOJ DAN: Ovih 10 stvari rade sretni parovi svakog jutra!

Jutro ponekad može da bude prava ludnica, posebno preko sedmice kada svi žure na posao, u školu. Male stvari koje partneri rade jedno za drugo – od maženja do kuvanja kafe, sve te male stvari mogu da uljepšaju početak dana.

Evo šta neki srećni parovi rade svakog jutra, kako bi partneri ugodili jedno drugom.

1. Donose jedno drugom kafu ili doručak u krevet

Vjerovatno nema ljepšeg početka dana nego da vam neko ujutru ugodi – kafom ili doručkom u krevetu. Ne zato što to ne možete sami, nego što je lijepo kada od trenutka kad ustanete iz kreveta znate da pored sebe imate nekoga ko želi da uradi nešto za vas.

2. Biraju partneru odjeću za posao

Znate, ima dana kada nikako ne možete da odlučite šta da obučete, i tada je partnerov savjet ili predlog dobro došao. Svakako olakšava početak dana!

3. Pripremaju doručak za dijete

Posebno kada je riječ o parovima koji su nedavno dobili dijete, mnogo znači kada vas partner, poslije cjelonoćne “žurke” sa bebom ujutru odmijeni i umjesto vas napravi hranu za bebu. Jednostavno, riječ je o tome da se i muškarci i žene bolje osjećaju kada znaju da partner cijeni njihov trud i rad i žele da pomognu koliko mogu.

4. Izdvajaju vrijeme za maženje i zagrljaje

Koliko god rano da ustajete, dan će vam mnogo ljepše početi ako izdvojite barem 15 minuta za zagrljaje i maženje.

5. Govore jedno drugom “volim te”

Čak i ako ne žive zajedno i ne viđaju se ujutru, barem pošalju poruku jedno drugom u kojoj napišu jednostavno “volim te”.

Ako to radite stalno, ta izjava ljubavi će postati mali jutarnji ritual, vaša tradicija zbog koje ćete jedva čekati jutro.

6. Ispeglaju odjeću jedno za drugo

Ispeglati majicu koju želite da obučete nije ništa teško, ali se desi da vas to ujutro užasno mrzi… I zbog toga vam je dan odmah ljepši ako to neko uradi umjesto vas.

7. Zagriju hladan auto

Kada zimi treba da uđete u ledena kola, treba vam psihička priprema da to uradite. Osim ako imate sreće, pa partner zagrije automobil pre nego što vi uđete.

8. Imaju jutarnji ples

Jedan od super načina da počnete dan je da pustite omiljenu pjesmu i igrate sa partnerom. Em ćete se brže razbuditi, em ćete dan započeti raspoloženi.

9. Ostavljaju jedno drugom ljubavne poruke

Ako izlazite iz kuće prije partnera, ostavite mu/joj ljubavnu poruku na jastuku, uljepšaćete mu/joj dan.

10. Bude jedno drugo poljupcima

Umjesto da jednostavno probudite partnera i kažete “vrijeme je za ustajanje”, obaspite mu/joj lice poljupcima. Biće zahvalan/na i umjeće da vam uzvrati.

Izvor: kolektiv.me