TAJNE IZ BRAČNOG KREVETA: Pet seks fantazija o kojima maštaju zauzete žene

TAJNE IZ BRAČNOG KREVETA: Pet seks fantazija o kojima maštaju zauzete žene

Možda se njihova kreativnost budi upravo zbog toga što sad seks prakticiraju samo s jednim partnerom, a možda se neke stvari jednostavno nikad ne mijenjaju.

Seksualne fantazije ne odlaze onda kad se upustite u čvrstu dugogodišnju vezu ili brak. Baš naprotiv, to je savršeno vrijeme za ostvarivanje svih svojih malih seksi želja.

1. Gubljenje kontrole

Nazovite to efektom iz “Pedeset nijansi sive”, no mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Štaviše, željele su to učiniti mnogo prije nego što je napisan ovaj popularan knjižni serijal. Ako ste raspoloženi za vezanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu.

2. Seks na iznenađujućem mjestu

Uživanje u spavaćoj sobi posve je u redu, no nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mjestima. Visoko na listi liste poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kupaonskoj kadi.

3. Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podijelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u kakvom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih ‘popunjavaju’ baš na pravi način. Bez obzira na to je li riječ o zgodnom doktoru koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi.

5. Seks na javnom mjestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred dupkom punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.

Izvor: Cosmopilitan.hr