Pobjednica Survivora Antonia Ivić otkrila na što će potrošiti osvojenu nagradu

Foto: Nova TV

U uzbudljivom finalu trenerica plivanja Antonia Ivić pobjednica je showa Survivor iz plavog tima, dok je u crvenom pobijedila Nataša Kandić.

Konkurencija je bila opasna, pa je zanimljivo čuti što Antonia Ivić misli o tome koje su bile njezine prednosti pred ostalim kandidatima.

Foto: Nova TV

“Pa iskreno, ne smatram da sam imala neku veliku prednost pred drugim kandidatima. Imala sam jako veliku želju i volju, jedino što možda mogu izdvojiti je moje strpljenje i razumijevanje u međuljudskim odnosima”, izjavila je Antonia piše portal Showbuzz.

Otkrila je i što će napraviti s osvojenim novcem.

“Dio nagrade potrošit ću na svoju edukaciju, a dio na poslovnu ideju koju smišljam već neko vrijeme, u Survivoru sam nekako i našla put do toga. Imala sam vremena malo razmisliti u kojem smjeru sada ići, a nagrada će mi pomoći doći do mog cilja. Htjela bih se baviti provođenjem i promocijom tjelesne aktivnosti s naglaskom na djecu i rekreaciju. Motivirati ljude da se pokrenu i počnu voditi zdraviji i sretniji život”, ispričala je Antonia, koja je bogatija i za jedno nezaboravno iskustvo.

“Mislim da nije moguće zaboraviti neko ovakvo iskustvo, stvarno je posebno i neponovljivo. Najviše mi je, naravno, nedostajala hrana, ha-ha-ha, a onda prijatelji i obitelj, ali ja sam znala da mene svi doma čekaju i navijaju, čak sam osjetila njihovu podršku i na drugom kraju svijeta”, kaže, a priznaje i da je bilo napornije nego što je očekivala.

“Borba s gladi, pogotovo na početku, stvarno je bila teška, a što se više približavao kraj showa, nostalgija za domom bila je sve veća. Najteže mi je palo to što smo stvarno svaku sekundu, svaku minutu pričali o hrani jer nam mozak nije mogao misliti na ništa drugo”, prisjeća se.