MOMCIMA NA ZNANJE: Evo što žene pričaju prijateljicama nakon prvog seksa

Muškarcima je to velika enigma: Što će žena ispričati prijateljicama nakon sexa?

Napokon, zahvaljujući ovom članku koji donosi Index.hr, možete zadovoljiti svoju znatiželju! Evo šta su neizostavne teme njenog razgovora s prijateljicama;

 1. Veličina
Prvo što će žena spomenuti prijateljicama nakon sexa s vama jest veličina vašeg alata, odnosno da li je ona zadovoljavajuća ili bi mogla biti bolja. Često znamo i raspravljati o debljini, obliku, stupnju zakrivljenosti, boji i ostalim detaljima.

2. Intenzitet i trajanje

Razlikujemo dečke, koji su sve počeli lagano i one koji su skočili na nas kao napaljeni zečevi, i uvijek su nam draži ovi prvi, dok se posljednjih ponekad i uplašimo. Drugim riječima, nema žurbe!

3. Orgazam

Odgovor na ovo pitanje zanima sve prisutne cure: jesmo li ga doživjele ili ne? To nikada ne izostavljamo!

4. Predigra

Je li je bilo, kakva je bila… Sve ćemo to raspraviti na kavi s prijateljicama te nećemo štedjeti na detaljima. A ako je uopće nije bilo, budite sigurni da ste dobili negativne bodove. Predigra je vrlo važni dio seksualne aktivnosti i tako bi se trebala tretirati.

5. Atmosfera

O tome neće pričati baš sve žene, no ako je atmosfera bila romantična, oko čega ste se potrudili, time ćemo se itekako pohvaliti. U to spadaju svijeće, glazba i slično. Prvi dojmovi ostaju dugo. Samo kažemo.

6. Sveukupno iskustvo

Ovdje prije svega mislimo na to hoćemo li opet završiti u krevetu s vama ili ne. Tako je, naše prijateljice će to znati i prije vas samih.