Modni brand Gerry Weber na poseban način obilježio Majčin dan!

Modni brend Gerry Weber, sinonim za Njemačku eleganciju, kvalitetu i tradiciju, ime je koje već punih pedeset godina ne silazi s modnog trona.

Jer – nose ga žene diljem svijeta, obožavaju žene svih dobnih skupina, ali i različitih oblika građe tijela koji u fokus stavlja i obline! Upravo su se u to uvjerile brojne mame i kćeri koje su kultnu subotnju špicu u Zagrebu začinile ‘modiranjem u paru’ tražeći tako, u društvu stilistice Alme Premerl Zoko, idealne kombinacije za topliji dio godine, obilježavajući i Majčin dan.

Kultni zagrebački Gerry Weber, koji je ovog proljeća zabljesnuo u novom sjaju baš na dan kad je Gerry Weber proslavio 50.godina uspješnog poslovanja, tako je bio prepun žena ljubiteljica ovog modnog brenda koje su veselo birale svoje modne kombinacije. Mama i kćer Minka i Marina tražile su svakodnevni total look, Jasna i Sara kombinaciju za posebne prigode, Dubravka i Dora modne kombinacije u kojima će dočekati toplije vrijeme i uživati u ljetu…

“Jako volim ovakva modna savjetovanja kad se u odabir kombinacija uključujemo svi – kombiniram trendovske komade, nudim funkcionalna rješenja, učim žene kako će odabrati ono najbolje za sebe, a u modno savjetovanje se uključuju sve žene jedne obitelji. Mame navijaju za svoje kćeri, kćeri uživaju kad vide mladolik total look svojih kćeri, ponekad i treća generacija odobrava izgled svoje mame i bake” – kaže stilistica Alma dodajući kako je aktualna Gerry Weber kolekcija ove sezone jako inspirativna. U temama dominiraju trendi boje sezone poput zelene, koraljno crvene, ljubičaste, ali i ružičaste Viva magenta boje koja je po Pantone izboru boja sezone. Krojevi prate onu Gerry Weber ugodnost nošenja, a uz klasične svakodnevne modele, svečana kolekcija u fokus stavlja i prekrasne haljine koje se mogu nositi na nekoliko načina. Gerry weber u svakoj sezoni u fokus stavlja sve svoje linije – mladenačkiji Taifun, klasičniji Gerry Weber i razigrani Samoon koji svojim krojevima podržava i velike konfekcijske brojeve. Prilikom kombiniranja Alma je za modne kombinacije u paru birala spojeve svih brendova, pokazujući još nešto što je oduševilo mame i kćeri – kad se zasite svojih kombinacija, zamjena je moguća uz ‘tips and tricks’ kako total look prilagoditi svojem stilu. Točki na ‘I’ svakog total looka dao je beauty brand Aura čiji su lakovi za nokte u bojama sezone bili i poseban dar svakoj mami i kćeri.

Kako bi atmosfera u trgovini bila posebna, pobrinuo se i kultni brand Freixenet, čijim se pjenušcem Ice nazdravljalo ovom modnom eventu. Za kraj, shopping je završio i posebno ‘odjevenim’ jagodama u različitim vrstama čokolade za koje se pobrinula Fruteria by Dragana!

Znate li? Danas kultni brend Gerry Weber osnovan je 1973. godine u Njemačkoj kao zajednički projekt Gerharda Webera i Uda Hardiecka s osnovnim zadatkom – proizvesti hlače koje će obožavati žene diljem svijeta. Ideja je pala na plodno tlo, a gotovo da nije bilo žene koja u 80-tim nije isprobala ovo ‘čudo od hlača’! Već u startu su bile napravljene od kvalitetnog mekanog trapera s odličnim konstrukcijskim rješenjem koje je prekrilo trbuščić ali i naglasiti ljepotu nogu. Kroz godine ljubav između dizajnera i krajnjih kupaca – zadovoljnih žena diljem svijeta, Gerry Weber se razvijao i rastao, stvarajući linije odjeće za sve prigode – od poslovnih sastanaka do casual vikenda. To je na vrlo zanimljiv način u fokus stavio mlađi brend TAIFUN (lansiran 1986.godine ) koji je sinonim za međunarodnu i urbanu modu spajajući trendove i ugodnost. Gotovo dvadeset godina od osnivanja, 1994. Gerry Weber kao internacionalna tvrtka u fokus stavlja novu marku SAMOON koji postaje sinonim za ležernu, samouvjerenu modu za žene kojima su potrebne veće veličine. Trendi krojevi, sofisticirani materijali, ali i savršena interpretacija aktualnih trendova stavlja ženstvene obline u prvi plan osiguravajući novi, samouvjereni osjećaj tijela.

Foto: Nikola Zoko